Godhetstestet - tänk om det fanns ett sådant!

Uterum hade varit mysigt, blev restylane istället


skrivet den 30 dec av Admin, klockan:09:47
Hade uppskattat ett stort uterum med infravärme som man hade kunnat ha en mysig nyårsmiddag på. Det hade kunnat vara superfint när snön ligger omkring en samtidigt som man kan se raketer som folk skjuter upp innan tolvslaget.
Synd bara att det är fruktansvärt dyrt men hade säkert kunnat vara värt det i det långa loppet. Vilket fall så är det inte aktueullt just nu och kommer absolut inte hinna skaffa det tills imorgon.
Får nöja mig med att ändå ha en toppenstund med vännerna och en del av familjen inomhus istället.

Jag kan tillägga att jag måste ge mig ut idag på stan och försöka finna något att ha på sig, dagen till ära imorgon. Annars är det mesta på plats och har till och med hunnit med att prova restylane som jag fick ett ingrepp i julklapp.
Får hoppas att det kommer att göra mig nöjdare med utseendet samtidigt som det räcker i ett tag. Sprutorna gjorde inte alls speciellt ont, som jag först misstänkte.

Just nu värderat 2.5 av 36 människor

  • Currently 2,513889/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt